Hans Ruinemans

 
 

Hans Ruinemans is een communicatie- en IT expert met meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft op directie niveau gefunctioneerd bij zowel overheidsinstellingen als bedrijven. Sinds 1993 initieerde en richtte Hans Ruinemans 5 bedrijven op. Zijn holding Impact Improvement BV vormt op dit moment de paraplu voor twee ondernemingen, namelijk een consultancy firma op boardroom niveau en een communicatiebureau dat multimediale concepten ontwikkelt en uitvoert. 

Als docent was hij betrokken bij verscheidene educatieve programma’s gedurende zijn loopbaan. Op dit moment geeft hij lezingen aan part-time tot post-doctoraal studenten over nieuwe technologie, innovatie en merkontwikkeling aan de Management Academy, een onderdeel van de Groningse Universiteit. 

Ten slotte is Hans Ruinemans de voorzitter van de Nederlandse Professional Speakers Association en bestuurslid van de International Federation for Professional Speakers. Hij trad als lid van de Raad van Bestuur een aantal jaren op binnen een Europese onderneming tot 2003.

 

www.psaholand.org 

www.businesstales.com 

 

 

 

Sprekers algemene info