De locatie
 
 

Hogeschool Utrecht organiseert vanuit de faculteit Economie & Management en in samenwerking met de faculteit Communicatie & Journalistiek  een symposium over virtuele werelden.
Vanuit verschillende lectoraten wordt bij de HU gekeken naar de waarde van virtueel werken in het onderwijs, maar ook in economische zin. En wat kunnen virtuele werelden zoals Second Life betekenen voor zorg en welzijn? Wat zijn de technische mogelijkheden? Voorspeld wordt dat virtuele werelden evenzeer zullen inburgeren als het World Wide Web. In september gaat een Minor over Virtuele Werelden van start, waarbij ook de Faculteit Natuur & Techniek betrokken is.

Als nieuw lid van de Interactive Advertising Board (IAB) wil de Hogeschool Utrecht haar bijdrage leveren aan de ontwikkeling van inzicht en kennis rond media, reclame en interactiviteit op dit moment en in de toekomst.

Op de locatie van de Faculteit Economie & Management zal de HU als gastheer optreden van het Symposium, in samenwerking met de organiserende studenten.

Voor de routebeschrijving klik hier.
 
Link:                    www.hu.nl
Link:                    www.iab.nl


“ De locatie "Logo HU

Hogeschool Utrecht
Faculteit Economie en Management

De Uithof, Padualaan 101
3584 CH Utrecht
www.hu.nl
________________Routebeschrijving